Kind waar ben je

Uit een analyse van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 2014, blijkt dat het percentage echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar nog nooit zo groot was. Uitgezonderd de periode van de crisis, loopt bijna de helft van alle huwelijken uit op een echtscheiding waarvan in 30% van de gevallen de vader zijn kinderen niet meer ziet. Met als gevolg onherstelbare familiedrama’s en zelfmoorden.

Dit is het verhaal van een liefhebbende vader die zijn dochter al bijna 9 jaar niet heeft gezien. Na een poging zichzelf van het leven te beroven, een zware en lijdzame weg van beproevingen en een jarenlange strijd komt hij tot een verbazingwekkend inzicht wat het antwoord is op dit ondraaglijk verlies in zijn bestaan.

Met een flashback komt de vader tot ontdekking wat de ‘rode draad’ in zijn leven hierin was. Hij doorziet waarom zijn leven zo heeft moeten lopen zoals het is gegaan. En met zijn verhaal begrijpt hij ook de parallelle boodschap van God. Het antwoord dat hij van deze Vader krijgt, geeft hem de wijsheid, liefde en kracht die hij nodig heeft om met het verlies van zijn kind om te gaan. Deze boodschap van ´Rechtvaardigheid´ wil hij delen met anderen, waaronder alle vaders en moeders die hun kinderen niet meer mogen zien.

Meer info op www.kindwaarbenje.nl.
KLIK HIER om te bestellen  (€20,-)