“Op het prachtige landgoed De Wilmersberg in Twente waar o.l.v. de directie Githa & Boudewijn van Vilsteren één van de beste hotels van Nederland ressorteert, gaf Eva Jinek een lezing over haar tweede boek ‘Droom groot’.

Omdat ik ook ‘groot droom’ en mijn (klein)kinderen zou willen bereiken, ben ik op de persoonlijke uitnodiging deze lezing bij te wonen ingegaan. Uiteraard nam ik de gelegenheid te baat om Eva persoonlijk te spreken. In dat fijne gesprek werd ik bevestigd over hoe ik over haar denk. Los van het feit dat ik Eva zie als de beste tv-presentatrice van Nederland, komt zij in de media bij mij over als een oprechte vrouw, liefhebbende dochter én moeder. Omwille van deze hoedanigheden heb ik Eva mijn boek ‘Lieverd, waarom?‘ overhandigd. Mijn verhaal waarin ik als (groot)vader mijn tegenslag van jarenlange ouderverstoting ombuig tot een positieve en liefdevolle bijdrage voor mijn lotgenoten. Met als doel dit taboe van (G)PAS bespreekbaar te maken en uiteindelijk te doorbreken

Hallo George,

wat een ontzettend goed beschreven en persoonlijk verhaal dat de kern raakt van wat ouderverstoring inhoudt! Helaas komt dit nog steeds veel te vaak voor, maar o.a. door het schrijven van dit boek worden ook de ogen van rechters en (fam) advocaten steeds meer geopend. Hopelijk wordt jouw droom ook nog verwezenlijkt in dit leven!

BB (EMDR psycholoog) [ 5 maart 2024 ]